M’han dit “tonto del bote”

Feia tant temps que no recordava aquesta paraula que m'ha costat reaccionar al llegir que anava dirigida a mi. No m’importa que m’ho diguin, sé que sota la meva cara de seriós i innocent hi ha algú que desenvolupa un paper de ser més tímid i més reservat davant de dimonis vestits de persones. El qui realment és tonto del bote crec jo és qui recorda aquesta paraula quan ja n’ha complert més de 30, si amb aquesta edat no saps dir paraules amb més picardia, no anem bé xiquet… Penso que si m’han dit tonto del bote és perquè creuen que no tinc nivell, pot ser? doncs per ser tonto del "bote" tinc bastantes facultats, una ser educat i no contestar a mails de criatures amb barba, i això que jo porto barba i ara mateix bastanta, però quan me l’afaito no em quedo faltat de pensaments, i si insulto ho faig conscientment i perquè ho crec realment. Serà que tot i semblar que no hi sóc acabo aprenent abans que altres? no m’importa, no tinc ganes d’explicar si m’he tret una carrera o deu mil carreres, crec que tinc millor cor que aquestes persones que després de no saber res de tu durant uns mesos t’envien un mail per insultar-te, i a més insultar-te tant mediocrement.Per molt que intenti recordar no sé arribar al dia en què va deixar d’existir la paraula "tonto del bote" al vocabulari dels nens de classe… ni els que repetien ho deien a 6é… i jo vaig fer EGB., o sigui fa uns quants anys… 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: M’han dit “tonto del bote”

 1. És molt trist dir-ho, però existeix massa gent que per sentir-se bé ella mateixa ha de ridiculitzar, insultar i fins hi tot trepitjar als altres. Normalment la gent que ho fa, ho fa en contra de gent que creu que és superior a ell o que el pot sobrepassar en algun sentit, es a dir, es sent amenaçat.

  Jo feia anys que no sentia aquest insult, i mira que treballo amb nens i fins i tot ha caigut amb desús perquè ni ells l’utilitzen massa… He hagut de tirar força enrera per trobar un moment de la meva vida on hi haguès aquesta paraula infiltrada… potser massa enrera, tant que ja ni ho recordo.

  Ànims i Salut! 🙂

 2. Cristina diu:

  Carai…..tonto del bote! Em sembla que la última vegada que vaig sentir aquest insult en pou feines sabia que bote era pot en català…..si en fa d’anys d’això.

  Realment no t’hauria d’ fectar massa que el recurs que té algú per intentar ferir-te sigui un insult, diu molt a favor teu i poc a favor de l’altre.

  Visca els tontos del bote! 😉

 3. sara diu:

  Increïble Wink!!!!

  Hi ha persones que encara sòn capaces de sorprendre’ns amb el seu gran nivell lèxic i la seva gran capacitat de raonament (és ironia, clar).
  Suposo que quan un ha d’usar els aprenentatges de 1r o 2n de l’antic EGB (que és quan es deia això de “tonto del bote”) és perquè no ha après gaire durant la resta d’anys. Una llàstima. La ignorància és molt atravida i aquest noi em sembla que és les dues coses: ignorant i atrevit.

Els comentaris estan tancats.